Rólunk 2017-06-09T11:19:50+00:00
Gyurka András

Gyurka András

Közel 25 éve foglalkozik üzletemberek képzésével. Több ezer vezetőt és 25 ezernél is több értékesítőt képzett. Évente 30-40 vállalkozásnál tart konzultációt, ahol a vezetők képzése mellett jelentős javulást érnek el az eredményekben.

Kiváló tréner és előadó. Eredményes munkája elismeréseként hét országot tömörítő franchise hálózat területi képviselőjeként 1998-ban „Power Trainer” díjat kapott.

Számos konferenciára hívják meg vendégelőadónak. 2009-ben saját szervezésben elhozta Magyarországra Brian Tracyt a nemzetközileg közismert üzleti előadót, és tizedmagával egy fergeteges kétnapos konferenciát tartottak a Syma csarnokban. Többek között vendégei voltak: Dr. Kemény Dénes a vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt tulajdonosa, Tonk Emil tréner és előadó, és a legnagyobb MLM kiválóságok (Vágyi J. James, Berkics Miklós, Váczy Károly és Havasy Viktor)

Munkájában, a gyakorlatban is megvalósítható dolgok kapnak hangsúlyt. Vallja és hangoztatja, hogy csak az a tudás ér valamit, amit a gyakorlatban is lehet alkalmazni.

Társszerzője egy sikeres, értékesítésről szóló könyvnek a „Mit tegyek, hogy tőlem vásároljanak” című kiadványnak. Számos képzési anyagot állított össze, melyek segítségével a hallgatók könnyebben el tudták sajátítani az anyagot. Szintén társszerzője az „Értékesítők Hasznos Útitársa” CD sorozatnak, melyek nagymértékben támogatják az értékesítők oktatását.

Rólunk mondták

“András nem a tankönyvet mondja, hanem a mindennapi gyakorlatról szóló saját tapasztalatait adja át. Felkészült arra is, hogy a kérdésekre megfelelő választ adjon. Akik őt felkérik, számíthatnak arra, hogy tudásának legjavát kapják meg.

Rajta nem múlik az, hogy egy szervezet vagy egy értékesítői csapat eredményes és sikeres legyen.”

Tonk Emil

“A Prominent Group képzéseiben már elsőre szimpatikus volt, hogy igényeinknek megfelelően, rugalmasan kaptunk a gyakorlatban azonnal használható technikákat a tevékenységünk minden területére. De régi vezetőként számomra is meglepetés volt, hogy olyan új szemléletmódot sajátíthattam el, melynek segítségével a mindennapi nehézségekből kiemelkedve új lendületet tudtam adni a cégemnek. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy ösztönzésükre a két éve bátran kitűzött céljainkat mára már túlszárnyaltuk és a 20 éves történelmünk legeredményesebb időszakát éljük olyannyira, hogy mindkét telephelyünkön új beruházást tervezünk.”

Molnár Csaba, RENAX Kft. - Pécs

“Egy piacvezető beszerzési és marketing társulás létrehozása izgalmas kihívás. A sikerhez a beszerzés összehangolásán túl partner üzletek képzésére is szükség van. András a legkitűnőbb értékesítőket segítő tréner, akit a hosszú évek alatt megismertem.
Tréningei sok partnerüzletünk számára jelentős és azonnali forgalomnövekedést hoztak. Lelkesedése és segítőkészsége újra lendületbe hozta még a csüggedőket is.

Köszönjük András!”

Poller Roland, Optik Plusz Kft.